Tinklelis nuo uodų Jūsų namams!

Atšilo orai ir vėl namuose ramybės neduoda uodai? Kiekvienas sutiktų, jog miegoti girdint įkyrų uodo ar kito vabzdžio zyzimą yra nepakenčiama. Kaip rasti greitą išeitį? Įsigyti tinklelį nuo uodų!

Tinklelis nuo uodų langams, balkono ar laukinėms durims tikrai yra geriausias ir patogiausias sprendimas norint apsaugoti namus ar kitas gyvenamas patalpas nuo nepageidaujamų uodų, musių ir kitų vabzdžių. Šiandien rinkoje yra daug tinklelių nuo uodų gamintojų, kad net sunku išsirinkti, o Jūsų užsakymo įvykdymas gali gerokai užtrukti.

Mūsų internetinėje parduotuvėje Jūs galite įsigyti „Pasidaryk Patstinklelio nuo uodų komplektą ir, vadovaudamiesi instrukcija, patys jį sumontuoti. Tai inovatyvi ir labai paprasta montavimo sistema, sulaukusi didelio pripažinimo Europoje.  Mūsų siūlomas tinklelis nuo uodų yra gaminamas Italijoje, tad gamintojas garantuoja už savo gaminio kokybę.
Rėmas gaminamas iš aliuminio, todėl yra labai lengvas, nerūdija, nebijo karščio, šalčio, lietaus. Tinklelio audinys gaminamas iš stiklo pluošto yra pralaidus orui ir permatomas, taip pat nebijo temperatūros pokyčių ir lietaus. Kainos ir kokybės santykis labai patrauklus.

Mūsų parduotuvėje įsigykite šiuos „Pasidaryk Pats” tinklelius nuo uodų:

ROTO tinklelis nuo uodų

„ROTO“ tinkleliai nuo uodų yra įvairių dydžių ir juos galima pritaikyti pagal individualius lango matmenis. Tinkeliai yra uždaromi vertikaliai arba horizontaliai. Jei nerandate atitinkamo dydžio, galite nesukdami galvos įsigyti didesnio išmatavimo komplektą ir namuose tinklelio rėmą nupjauti tokio ilgio, kokio Jums reikia. Montavimo instrukcija yra kiekvienoje pakuotėje arba ją galite parsisiųsti iš mūsų svetainės PDF formate. Taip pat prieš montuojat galite pažiūrėti informacinį video.

Itališką tinklelį nuo uodų „ROTO“  tikrai nesudėtinga įmontuoti į lango ar durų rėmą, gamintojas užtikrina, kad ne tik vyrai, bet ir moterys sugebės atlikti šį darbą.  Jums neprireiks gręžti sienų ir valyti dulkių po montavimo. Jums tereikės:

  • metro lango rėmui išmatuoti;
  • pieštuko
  • pjūkliuko
  • atsuktuvo

„ROTO“ tinklelis nuo uodų ir jo ypatumai:

1. KASETĖS PRILAIKYMO SPYRUOKLĖ
„Kasetės prilaikymo” spyruoklė palengvina montavimą užtikrindama 5mm paklaidos kompensavimą.

2. GREITAS ĮTVIRTINIMAS 
Paspaudimo („Click”) sistema leidžia įmontuoti kasetę be gręžimo į rėmelį bei kompesnuoti  5mm nelygumus sienoje. Apatinis bėgelis sezono pabagoje gali būti nuimamas.

3. LENGVAS ATIDARYMAS
„ROTO’ modelio sistema turi stabdį, kuris užtikrina sulėtintą tinklelio atidarymą, palengvina veiksmą ir suteikia daugiau komforto bei saugumo atidarymo metu.

4. LENGVAS MONTAVIMAS
Tinklelis nuo uodų sumontuojamas paprastai ir greitai dėka spyruoklės, prilaikančios kasetę, ir paspausdimo („click”) sistemos.

„Roto“ tinklelis nuo uodų stoglangiui pasižymi nesudėtingu montavimu ir valdymu: patogiai paimamos rankenos dėka tinklelis lengvai atidaromas ir uždaromas. Jei stoglangis yra aukščiau nei du metrai, nebus problemų atidarant ar uždarant tinklelį, nes komplekte yra prie rankenos tvirtinama virvutė, kurios pagalba tinklelio valdymas yra patogus ir paprastas.
Šis tinklelis stoglangiui montuojmas iš priekio, todėl Jums prireiks drėlės.

BAZAR tinklelis nuo uodų

Tinklelis nuo uodų „BAZAR. Pasidaryk pats“ – tai patentuota, pati inovatyviausia ir praktiškiausia tinklelio nuo uodų montavimo sistema, kurios montavimui nereikia nei sienų gręžti, nei medvaržčių sukti. Šio tinkelio montavimas yra pagrįstas išsiplėtimu. Jums tereikės išsimatuoti lango dydį ir nupjauti kasetę pagal išmatavimus. Šoniniai bėgeliai įsistato ir tvirtinasi prie lango sienų mažo šešiakampio rakto ar atsuktuvo su šešiakampe galvute pagalba.
10 minučių ir tinklelis nuo uodų įmontuotas!
Nepasisant metų laikų šio modelio tinkelis nuo uodų išsilaikys puikiai, bet, jei pageidaujate, labai paprastai ir greitai galite jį išmontuoti, paskui ir vėl sumontuoti, vėl išmontuoti, sumontuoti….

Vertikalus tinklelio uždarymas su virvele – tai dar viena inovacinė BAZAR modelio sistema, kuri numatyta tam atvejui, jei uždaryti ar atidaryti tinkelį reikėtų iš lauko pusės. Tai tinka ir langams ir durims.

BAZAR tinklelio nuo uodų ypatumai:

1. PRAKTIŠKAS MONTAVIMAS
Jokių sienų gręžimų ir medvaržčių sukimų. Inovatyvi rėmo fiksavimo sistema su išsilpėtimu naudojant šešiakampį raktą, kuri ištaiso net 2 cm pločio bei 1 cm ilgio paklaidą. Tad jei nupjausite profilį kiek per daug, tai ne problema!

2. GREITAS MONTAVIMAS
Šio modelio tinklelio nuo uodų montavimui užtruksite 10 minučių.

3.LĖTAS ATIDARYMAS
Patobulintas tinklelio atidarymas. Naujas integruotas mechanizmas sulėtinta atidarymą. Tai padeda išvengti staigaus ir nemalonaus automatinio tinkelio susivyniojimo į kasetę.

4.GALIMYBĖ INTEGRUOTI SAVIREGULIUOJANTĮ STABDĮ
Galima integruoti papildomą savireguliuojantį sulėtinto atidarymo mechanizmą. Jis parduodamas kaip papildomas komplektas.  Pasižymi didelio našumo mechanika: atidarius tinkelį, jis pradžioje kyla lėtai, vėliau stabdymas mažėja ir tinklelis lengvai įsivynioja į kasetę. Savireguliacinį stabdį galima įmontuoti ir vėliau, jei standartinis mechanizmas atrodytų nepakankams.

5. UŽIMA MAŽAI VIETOS
Tinklelio nuo uodų kasetės plotis tik 45mm, tad jos įmontavimui pakanka 45 mm sienos pločio.

Dėmesio: yra galimybė užsisakyti kitos spalvos aluminio rėmą: antracito, bronzos, balintos kavos.

Tinklelis nuo uodu

Dušo kabinos ir patogios vonios sienelės
Durų skambutis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Krepšelis
Neseniai žiūrėta
Kategorijos